vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 8 martie 2021. Gemenii au o perioadă mai tensionată

Berbec

S-ar putea să te ridici cu greu din pat. Aveţi o perioadă aglomerată care îşi spune cuvântul. Cheia pentru dumneavoastră este să nu vă lăsați copleșiți până la punctul în care nu mai puteți funcționa deloc. Mergeți în ritmul propriu și veți întâlni un succes extraordinar. Încercaţi să vă mai şi relaxaţi în tot acest proces.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lenea îşi spune cuvântul şi pentru Taur. Chiar dacă poate vrei să dai deoparte anumite sarcini, din păcate acest lucru poate să fie posibil. Mai bine încerci să faci mai puţin decât deloc. Profitaţi de timpul petrecut în familie şi de sfaturile celor dragi. Ajutorul unui prieten apropiat ar putea reînnoda o relaţie mai veche.

Gemeni

S-ar putea să aveţi o perioadă mai tensionată. Lecția de viață pe care este posibil să fie nevoie să o înveți are probabil legătură cu disciplina și cu nevoia de a fi mai cinstit. Mai mult, nu vă fie teamă să lucrați puțin mai mult decât până acum pentru a vă face visele să devină realitate. O să vă mulţumiţi cât de curând!

Rac

S-ar putea să întâlniți obstacole, dar nu vă faceți griji. Sunt lucruri pe care ești capabil să le abordezi cu succes. Partea dificilă a situației este că niciunul dintre aceste blocaje nu se va schimba și este posibil să nu înțelegeți absolut nimic în cele din urmă. Încearcă să nu iei personal această perioadă. Este trecătoare.

Leu

Mintea ta este ascuțită, iar dorința ta de a lucra este la fel de puternică. Folosiți această combinație puternică de forțe în avantajul vostru. Vei descoperi că ai o abilitate analitică bine dezvoltată. Există foarte puține lucruri care vă vor scăpa printre degete. Cel mai important lucru pe care trebuie să ți-l amintești este să nu lași alte persoane să-ți împiedice progresul.

Fecioară

Fecioarele nu au cea mai bună stare pentru a începe săptămâna şi încearcă să îşi găsească echilibrul pentru a trece cu brio de sarcinile de la birou. Poate că o să vă simţiţi letargici, dar cumva o scoateţi la capăt. O ieşire pe seară cu prietenii va mai destinde atmosfera. Pe plan amoros, lucrurile decurg mai bine.

Balanţă

Nu este o idee bună să dai vina pe alţii pentru problemele tale. Reproşurile ar trebui să îţi fie adresate în mod direct. De asemenea, încercaţi ca emoţiile să fie mai degrabă constructive. Chiar dacă aveţi senzaţia că totul merge pe dos, nişte veşti neaşteptate pot schimba cursul zilei. Trebuie să vă încredeţi mai mult în norocul apărut de după colţ.

Scorpion

Scorpionul poate părea că este prins într-o luptă pentru putere din care nu poate ieși. Problema este că această luptă poate avea foarte puțin de-a face cu tine și cu acțiunile tale. Există o forță puternică, limitativă, care îți cere să încetinești ritmul. Încearcă din răsputeri să nu te mai implici în conflicte care nu te privesc.

Săgetător

Săgetătorul are o abordare întemeiată și constantă în a contesta anumite decizii. Cineva cu un ego puternic ar putea da peste cap planul pe care l-ați așezat atât de atent. Încercați să respectați faptele și faceți tot posibilul să nu lăsați acest lucru să se transforme într-un fel de concurs de popularitate. Fii umil și direct. Încearcă să nu fii prea emoțional sau sensibil.

Capricorn

Ai grijă ca respectul tău de sine să nu depindă de ceea ce îți spun alții. Puţină atenţie vă poate face să vă simţiţi ca un zmeu, dar în minutul următor unele critici vă pot face să vă simțiți neliniștiți. Fă tot posibilul să nu-i lași pe ceilalți să te arunce în aer și apoi să te dezumfle de parcă nu ești mai mult decât un balon.

Vărsător

Vărsătorul va descoperi că poate face pași mari în proiectele pe termen lung. Este o zi bună pentru a-ți pune mintea la contribuţie și de a te apuca de treabă. Există multă forță productivă în această zi, care vă va ajuta să obțineți aproape orice vă propuneți. Trebuie să aveţi mai multă încredere în propria persoană.

Peşti

Pentru Pești, s-ar putea să fie o zi cam dificilă. Oamenii par a fi mai mult o piedică decât un ajutor pentru tine. Nu fi prea acuzator până nu te asiguri că acționezi onest și productiv. S-ar putea să intrați automat în modul defensiv și să ajungeți să acuzați pe cineva de acel lucru de care sunteți chiar voi cei vinovați.

Politica