sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Programul ” Şcoală după şcoală” gata de start

Ministerul educaţiei a emis un ordin de aplicare a programului pilot „Şcoală după şcoală”, pentru elevii până la clasa a VIII-a, inclusv.  

Ordinul prevede flexibilizarea programului pentru activităţile remediale prin faptul că şcolile vor avea posibilitatea să organizeze programul fără o aprobare a inspectoratului şcolar, precum şi sprijinirea elevilor pentru a urma programul remedial în şcoala în care sunt înmatriculaţi, fiind considerate, din oficiu, unităţi organizatoare, toate unităţile de învăţământ în care se poate organiza cel puţin o grupă de elevi.

Actul dispune cuprinderea în program, necondiţionată de termene, a elevilor, într-un mod continuu şi adaptat nevoilor acestora. Părinţii sau reprezentanţii legali ai elevilor pot depune solicitările de cuprindere a acestor elevi în program, în mod continuu, până la data de 25 ale fiecărei luni, conform mediafax.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Programul „Şcoală după şcoală”  vine în sprijinul elevilor din mediile vulnerabile şi ajută la recuperarea decalajelor create celor care nu au putut participa la cursurile online şi este finanţat prin Programul operaţional Capital uman 2014-2020.

Politica