joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 7 martie 2021. Proiectele creative pot lua o nouă intensitate pentru Peşti

Berbec

Aşteaptă-te la unele schimbari în gospodăria ta. S-ar putea să faceți în cele din urmă unele reparații sau decorări. Este, de asemenea, posibil ca cineva să se mute în casă sau în afară ei. Un vizitator ar putea, de asemenea, să vină la ușa dumneavoastră cu informații interesante care ar putea schimba cursul vieţii de până acum. Orice s-ar întâmpla, nu vă așteptați la o seară liniștită acasă.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ești o persoană sociabilă, cu un dar pentru discuții interesante. Veți găsi câteva informații uimitoare care vă vor face conversațiile şi mai fascinante, poate chiar pentru luni de zile. Ar putea implica o nouă descoperire, posibil o excursie într-o țară străină. Un prieten pe care nu l-ai mai văzut de ceva timp ar putea reapărea. Aceasta este o zi plină de surprize, așa că fii pregătit pentru aproape orice!

Gemeni

Schimbări bruște, pozitive în ceea ce priveşte starea dumneavoastră financiară. Ar putea fi vorba despre o creștere a veniturilor sau ar putea implica un aspect neprevăzut. Oricare ar fi, va face o diferență în viața ta. De asemenea, ai putea descoperi un talent ascuns pe care nu îl cunoșteai anterior. Nu te teme!

Rac

S-ar putea să planificați o călătorie majoră. Poate fi o vacanță mai lungă sau o călătorie în țări străine sau de ce nu, poate fi o călătorie intelectuală sau spirituală. Mintea ta este mai ascuțită acum, așa că vei învăța rapid și vei reține mai mult deodată. Trebuie să profitaţi de perioada favorabilă pentru a întoarce totul în favoarea voastră.

Leu

Intuiția ta este mai activă decât de obicei. S-ar putea să primiți câteva mesaje mai puternice de la superiori, veşti care vă deschid noi uși. Nu le ignora. Gândiți-vă bine înainte de a le accepta sau de a le respinge. De asemenea, încercaţi să vă concentraţi mai mult pe gândurile și pe sentimentele celor din jurul vostru.

Fecioară

Călătoria cu avionul pare posibilă în anumite locuri. Strigătul țărilor străine poate fi prea puternic pentru a rezista. Dacă nu aveți pașaport, ar fi bine să vă faceţi! Este posibil ca prietenii să planifice o călătorie în străinătate și să vă invite să-i însoțiți. Simțul tău de aventură ar trebui să te asigure că nu vei spune nu, dar dacă ești tentat, din orice motiv, reconsideră!

Balanţă

Universul încurajează Balanţa să asculte. Nu este o zi pentru discursuri polemice. Nu este o zi să încerci să-i câștigi pe ceilalți cu punctul tău de vedere. Ascultă cu adevărat ce spun prietenii tăi, cei dragi, colegii și vecinii, cu toată atenția și empatia ta. Vă veți întări legăturile cu toată lumea și puteți fi surprins de ceea ce învățați.

Scorpion

Scorpionul descoperă oportunități neaşteptate de avansare, care ar putea veni. Este posibil ca ideile inovatoare să vă fi pregătit calea, astfel încât abilitățile dumneavoastră sunt apreciate acum. O nouă conștientizare a obiectivelor tale ți-a clarificat propria cale și poți fi gata să-ți faci planurile să devină realitate. Nu vă fie frică să luați conducerea, dacă este necesar. Ești un lider natural!

Săgetător

Săgetătorul află că ideile noi și extinse pentru a investi timp sau fonduri ar putea aduce o mare diferență veniturilor viitoare. Vă simțiți mai ales în control asupra vieții personale. Ar trebui să ai puterea de a-ți pune planurile în mișcare. Toate semnele arată numai lucruri bune pentru noi obiective și noi întreprinderi. Atâta timp cât stai bine la încrederea în sine, ar trebui să poți să le transformi în realitate.

Capricorn

Capricornul se vede într-o relație care s-ar fi putut baza în trecut în primul rând pe interese intelectuale, dar care poate lua o întorsătură bruscă spre romantism. Dacă nu ești atent acest lucru s-ar putea transforma într-o obsesie! Relaxați-vă și bucurați-vă de această perioadă, dar acceptați partenerul așa cum este el. Există indicii ale unor posibile schimbări în viața ta, fie la nivel personal, fie la nivel de afaceri.

Vărsător

Vărsătorul se simte mai puternic. Entuziasmul tău a crescut și ideile noi vin fără oprire. Orice ai lucra ar trebui să iasă poate chiar mai mult în evidență. Veți experimenta un nou sentiment de putere și de optimism. Nu lucra prea intens, totuși. Alții ar putea avea o impresie greșită. Fii tu însuţi şi totul va fi cu siguranţă bine.

Peşti

Idei și viziuni noi pot apărea de nicăieri. Orice ai lucra ar putea avea un nou sens pentru tine și pentru ceilalți. Energia ta fizică este condusă de eforturile tale de a te exprima, deci s-ar putea să lucrezi mult timp la acest proiect. Romantismul ocupă, de asemenea, un rol central în prioritățile tale. Te simți pasionat de toate şi nu este deloc rău!

Politica