joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Slatina rămâne în scenariul galben

Municipiul Slatina rămâne în scenariul galben, cu o rată a infectărilor de 2,35 cazuri/1.000 locuitori, mai mare decât săptămâna trecută, iar în scenariul galben de funcţionare, în care vin la şcoală doar copiii de la grădiniţă, cei din ciclul primar şi cei din anii terminali, trec şi şcolile din municipiul Caracal.

La nivelul judeţului, conform numărului de îmbolnăviri, două localităţi sunt în scenariul roşu, cu rată de infectare de peste 3 cazuri la mia de locuitori. Este vorba de Vişina Nouă, localitate care, de altfel, în urmă cu două zile a intrat în carantină, rata de infectare fiind 13,70 cazuri/1.000 locuitori, şi de localitatea Morunglav, cu rată 3,10/1.000. La Vişina Nouă toţi elevii vor rămâne acasă, iar procesul educativ se va derula exclusiv online, în timp ce la Morunglav copiii de la grădiniţă şi elevii din ciclul primar pot merge, conform procedurilor, la şcoală, nu însă şi cei din clasa a VIII-a.

La această dată, în şcolile din judeţ sunt 54 cazuri active de COVID-19, 30 fiind înregistrate la elevi şi copiii de la grădiniţă, 17 cazuri în rândul profesorilor, şase cazuri în rândul personalului nedidactic şi un caz într-un cabinet şcolar (un asistent medical), scrie adevarul.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica