joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Capăt de drum: Malele nu vine în Bănie! „Nu este de vânzare pentru nicio sumă!”

Sponsorul celor de la FC Argeș susține că atacantul său nu va face pasul la CSU Craiova.

Odiseea transferului lui Malele de la FC Argeș la CSU Craiova a cunoscut în această perioadă un nou episod. Astfel, Viorel Tudose, principalul sponsor al grupării din Trivale, a intrat la ProX pentru a infirma mutarea.
„Să fie foarte clar! Malele este și va fi jucătorul lui FC Argeș. Impresarii lui au un acord cu FC Argeș, iar el va rămâne jucătorul nostru. Aud și eu că se interesează FCSB și Universitatea Craiova de el, dar vreau să spun tuturor că el nu este de vânzare pentru nicio sumă!Avem acționari și finanțatori care îi pot plăti salariul lui Malele pentru următoarele două sau trei sezoane, deci nu va pleca”, a fost vehement omul cu banii de la gruparea alb-violetă.
A fost un răspuns al finanțatorului de la FC Argeș, după ce Ioan Ovidiu Sabău l-a propus pe atacantul angolez la FCSB și CSU Craiova: „Eu zic că Malele este un jucător de FCSB, de CFR sau de alte echipe importante. Nu cred că va mai rămâne la FC Argeş, la ce a arătat până acum”.
Totuși, mutarea se poate face în vară, având în vedere că atacantul african nu a semnat încă prelungirea contractului cu FC Argeș.

Politica