miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandalul dintre Marcel Romanescu și polițiștii locali a ajuns și în birourile Prefecturii Gorj

Marcel Romanescu, primarul orașului Târgu Jiu, amenința cu desființarea Poliției Locale, la finalul lunii februarie, iar autoritățile au luat decizia de a aproba o nouă organigramă. De atunci, au avut loc mai multe clinciuri, în mediul online și prin birourile instituțiilor, între edil și polițiștii locali.

Tensiunile dintre primar și polițiști a ajuns și în atenția Prefecturii Gorj, după ce Sindicatului Meridian a făcut o sesizare cu privire la decizia Consiliului Local Târgu Jiu, privind aprobarea noii organigrame.

„Am primit din partea Sindicatului Meridian o sesizare cu privire la faptul că s-a încălcat, spun dumnealor, legea atunci când s-a schimbat organigrama. Mai exact, atunci când s-a dat acea hotărâre de Consiliu Local al municipiului Târgu Jiu privind aprobarea organigramei, statului de funcții și organizarea Primăriei Târgu Jiu. Aceștia spun că s-au încălcată anumite prevederi legale din Codul Administrativ dar și din Legea Poliției Locale. Juriștii noștri o să facă verificări, să vadă dacă se confirmă solicitările dumnealor în această speță”, a declarat Corina Belteu, reprezentant la Prefecturii Gorj, potrivit igj.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica