vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova, semieșec la debutul în 2021! Stângă: „E echitabil!”

Liderul Ligii a doua nu a reușit să treacă de o echipă de pluton, însă antrenorul nu s-a arătat prea afectat de rezultat.

FCU Craiova a remizat alb, 0-0, pe sinteticul din Chiajna într-un joc presărat cu multe durități. Astfel, 3 jucători din tabăra alb-albastră și unul din cea a ilfovenilor puteau fi eliminați, după procedee ce țin mai degrabă de luptele în cușcă. Partida din „ring” de la Chiajna a început cu cotul lui Voicu asupra lui Borța. Luboya i-a aplicat același tratament lui Cherecheș. În partea a doua, Gugu i-a plasat cu cot în plin lui Cocoș, iar Deac a nimerit fața lui Enache în loc de minge.
La fel de antrenant a fost și meciul de fotbal: Llullaku a avut 3 șanse de gol, gazdele au mai ratat și din poziție singur cu portarul. De partea cealaltă, craiovenii au creat pericol la fazele fixe și au încercat poarta adversă cu șuturi de la distanță, fără succes însă.  
Antrenorul Ovidiu Stângă a considerat rezultatul echitabil: „Acest punct e mai bine decât nimic. Pot să spun că sunt mulțumit, pot să spun că sunt supărat. La cum a arătat jocul, eu cred că este un rezultat echitabil, ținând cont de ocaziile care s-au creat de ambele părți. Este echitabil. Nu am ce să le reproșez jucătorilor. Dacă am să reproșez, reproșez faptul că au fost foarte multe întreruperi și nu s-a jucat fotbal. Eu m-am întors în România să jucăm fotbal, nu într-un meci de fotbal să am 20 de întreruperi cu jucători căzuți și cu jucători care intră imediat după ce se repune mingea în joc. Nu știu care este regulamentul exact în România, dar cred că este alt regulament față de fotbalul modern. Odată ce jucătorul căzut jos iese afară, trebuie să stea la aprecierea arbitrului, dar arbitrul îl apreciază în două secunde să intre la loc. Aici nu suntem la handbal”.
În următoarea rundă, FCU Craiova va reveni în Templul Ion Oblemenco, după ce aici a susținut doar partide din 16-imile Cupei României.
„Pentru mine nu sunt emoții, pentru că sunt obișnuit cu stadionul. Poate sunt puțin emotiv, datorită faptului că este stadionul nou și sunt pentru prima dată pe bancă. Dar pentru mine nu este ceva spectaculos. Singurul lucru pozitiv este că avem stadion nou, și putem să desfășurăm fotbalul așa cum ni-l dorim”.
Antrenorul FCU Craiova a avut în finalul intervenției de la Digi Sport și un atac indirect asupra suporterilor rivalei din oraș: „Eu ce pot să spun este că am fost și în partea cealaltă antrenor, dar senzația și emulația care există aici acolo nu există. Aici sunt suporteri mai înfocați, suporteri care, într-adevăr, fac credit să vină să facă un meci, cum se zice”.

CONCORDIA CHIAJNA – FCU CRAIOVA 0-0
Concordia Chiajna: Chesneau – Borța, Marc (cpt.), L. Ion, Cherecheș – Al. Lazăr, Piper (Ciucureanu 86′) – Gab. Deac (Younes 73′), Cocoș (M. Dumitru 59′), Hergheligiu (Diogo Rosado 86′) – Lullaku. Antrenor: Claudiu Niculescu.
FCU Craiova: Rob. Popa (M. Enache 68′) – R. Negru, Gugu (cpt.), B. Diallo (D. Ispas 76′), Huyghebaert – Anghelina (C. Cristea 78′), Dr. Albu, Baeten – Luboya (Compagno 78′), Cl. Bălan, Ad. Voicu (Raicea 46′). Antrenor: Ovidiu Stângă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica