vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Închis fără voie într-un apartament și cu telefonul furat

Un bărbat de 32 de ani din Craiova a fost închis într-un apartament de către o tânără cu care se întâlnise pentru a-i vinde un telefon mobil.

Evenimentul s-a petrecut pe 26 februarie, într-un apartament închiriat în regim hotelier. Aceasta l-ar fi abordat pe vânzător, apoi l-a chemat la locație, de unde i-a furat telefonul, lăsându-l închis în casă.

Polițiștii au reținut-o marți pe tânăra vinovată, ajutată de un complice, un bărbat de 26 de ani din Dâmbovița.

Policlinica Buna Vestire Craiova

,,În ziua de 26 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi de un bărbat de 32 ani, din Craiova, cu privire la faptul că o femeie i-a sustras telefonul și l-a închis într-un apartament din Craiova.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt iar cercetările au fost continuate stabilindu-se faptul că bărbatul ar fi fost abordat de o femeie care si-a exprimat intenţia de a cumpăra un telefon pe care acesta îl oferea spre vânzare pe un site de vânzări.

Femeia l-ar fi invitat pe cel în cauză într-un apartament din Craiova, iar în timp ce verifica telefonul, sub pretextul că bate cineva la ușă ar fi ieșit din apartament și ar fi închis ușa pe exterior, sustrăgand în acest fel telefonul mobil.

Tot din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că apartamentul respectiv aparţine unei femei de 42 de ani din Craiova, fiind închiriat în regim hotelier.

În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au extins cercetările în dosarul penal întocmit şi sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lipsire de libertate, fiind astfel identificată o tânără de 21 de ani, din comuna Grația, judeţul Teleorman bănuită de comiterea infracțiunilor de furt şi lipsire de libertate şi un tânăr de 26 de ani din orașul Răcari, judeţul Dâmbovița, care ar fi ajutat-o pe tânără la comiterea faptelor respective”, potrivit unui comunicat emis de IPJ Dolj.

Cu sprijinul poliţiştilor din cadrul  Poliției Orașului Răcari, inculpații au fost conduși la sediul Secției 5 Poliție Craiova, unde în urma audierii și administrării probatoriului au fost reținuți pentru 24 de ore. Aceștia sunt cercetați pentru comiterea infracţiunilor de furt și  lipsire de liberate în mod ilegal în cazul tinerei şi furt și complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal în cazul tânărului.

Persoanele în cauză au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentate unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Politica