vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 3 martie 2021. Leii au așteptări prea mari, iar Săgetătorii au o zi tensionată

Berbec

Urmează o perioadă mai grea în plan profesional. Concentrează-te mai mult, ai responsabilități la locul de muncă și trebuie să le termini cât mai repede, altfel riști să stai peste program sau să rămâi cu ele în urmă. Organizează-ți timpul mai bine, altfel ai putea să te suprasoliciți.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Încearcă să ai o atitudine mai tolerantă față de persoana iubită. Trebuie să accepți micile defecte pe care le are și să nu mai pornești mici certuri din orice lucru mărunt. Amintește-ți că nici tu nu ești perfect/ă și există lucruri pe care și tu poate ar trebui să le schimbi.

Gemeni

Lucrează la a-ți păstra calmul în următoarea perioadă. Evită conflictele la locul de muncă dacă nu vrei să ai probleme cu superiorii mai târziu. E mai bine să stai în banca ta dacă ai o stare de agitație. Superiorii și colegii vor aprecia acest lucru și nu știi când îți va fi de folos.

Rac

Ai mai multă grijă de tine și nu face prea multe lucruri deodată dacă simți că nu poți. Mai bine faci totul pe rând decât să te încarci cu diverse sarcini. Organizează-ți mai bine lucrul pentru a reuși asta. Dacă simți că e prea mult pentru tine, ia-ți o zi, două libere și reîncarcați bateriile.

Leu

Revizuiește-ți așteptările. Te aștepți la prea multe de la anumite persoane și ar trebui să schimbi acest aspect, altfel vei rămâne cu numeroase dezamăgiri din cauza lor. Mai bine ai așteptări mai scăzute și vei fi plăcut surprins decât invers.

Fecioară

Un eveniment important te neliniștește și nu știi cum să te calmezi. Încearcă să nu te gândești prea mult la asta, vei fi mult mai norocos decât te aștepți. Ocupă-ți mintea cu activități recreative, care să te țină permanent în mișcare. Încearcă o plimbare, o mini excursie sau poate o meditație.

Balanță

Ai grijă la exigența asupra ta. Ai multe așteptări de la propria persoană și tinzi să faci mai multe lucruri decât ai putea. Nu este sănătos nici pentru corp, nici pentru minte. Setează-ți prioritățile și organizează-te, astfel încât să nu ai parte de suprasolicitare. Nu uita să te relaxezi, este foarte important pentru tine în această perioadă.

Scorpion

Pune-te pe treabă și ține-te de cuvânt! Nu mai amâna lucrurile pe care ți le-ai propus să le faci și ocupă-te acum de ele. Profită de timpul pe care îl ai, e posibil ca acest lucru să se schimbe curând. Nu știi când vei mai avea timp suficient ca să le faci pe toate.

Săgetător

Sunt tensiuni în relația cu partenerul de cuplu și nu știi cum să-ți exprimi sentimentele fără să arunci cuvinte nepotrivite. Spune-i ce simți într-un mod calm, discutați matur ceea ce vă deranjează și în acest mod veți rezolva problemele. Cel mai important este să ai o atitudine sinceră.

Capricorn

Se anunță confuzie în următoarea perioadă. Nu știi ce decizie să iei în legătură cu actualul job, după ce o nouă ofertă de angajare ți-a trezit interesul. Trebuie să analizezi lucrurile în detaliu ca să poți lua cea mai bună hotărâre. Nu grăbi această decizie. Fă o listă cu avantaje și dezavantaje dacă crezi că te-ar ajuta.

Vărsător

E timpul să te pui pe tine pe primul loc și să nu le mai permiți oamenilor să profite de generozitatea ta. E bine să-i ajuți pe alții, dar există o limită pentru orice. Ție nu îți va ieși nimic din asta, decât oboseală și suprasolicitare.

Pești

Setează-ți prioritățile la muncă. Trebuie să iei atitudine la locul de muncă și să lămurești un conflict cu anumite persoane care ți-au aruncat vorbe grele fără un motiv anume. Discută calm și rațional cu acestea, impunând totuși respect. Este posibil ca acesta să fie un moment decisiv pentru felul în care te privesc colegii de muncă.

Politica