marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un copil și un bărbat, morți în incendiu la Celaru

Un bărbat de 49  de ani și fiica sa de 8 ani au fost găsiți carbonizați de către pompieri, în urma unui incendiu izbucnit, luni noapte, la o locuință din comuna Celaru, Dolj.

La sosirea echipajelor, focul cuprinsese deja cea mai mare parte din casă, în care se aflau și cele două persoane. Potrivit informațiilor oferite de pompieri, incendiul ar fi fost provocat de un foc deschis în interior.

,,Detașamentul 2 Pompieri Craiova, în cooperare cu un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Caracal și SVSU Celaru au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința unei persoane, din com. Celaru. La locul intervenției au fost dislocate și două echipaje din  cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Dolj și un echipaj de prim-ajutor din cadrul Detașamentului de  Pompieri Caracal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta cu violență la casa de locuit. În urma incendiului a ars casa de locuit pe o suprafață de aproximativ 90 mp cu bunurile din interiorul acesteia (elemente de mobilier, articole textile, acte, etc).

La locul intervenției au fost găsite și două persoane carbonizate care au fost surprinse în interiorul casei de locuit”, au transmis reprezentanții ISU Dolj.

În urma incendiului, mama fetiței a reușit să se salveze. Polițiștii fac cercetări pentru a afla cu exactitate cauzele deceselor.

,,Ieri noapte, polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Daneți au fost sesizați de o femeie din comuna Celaru, cu privire la faptul că la locuința vecinilor săi a izbucnit un incendiu.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și pompierii, aceștia din urmă desfășurând activități pentru stingerea incendiului.

Într-una dintre încăperile locuinței au fost găsite două persoane decedate, un bărbat de 49 de ani și fiica acestuia de 8 ani.

În cauză au fost dispuse expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitatea cauzele celor două decese, fiind totodată întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat de presă emis de IPJ Dolj.

Politica