vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un bărbat din Rovinari și-a răpit fosta iubită de 1 martie

Un bărbat de 43 de ani, din comuna Plopșoru, a ajuns pe mâna polițiștilor gorjeni după ce și-a urcat fosta concubină într-o mașină folosind forța. Acesta a vrut să primească mai multe explicații legate de despărțirea lor. Incidentul a avut loc tocmai de 1 martie și a fost sesizat de o prietenă a femeii răpite.

„La data de  1 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați de o femeie, prin apelul 112, cu privire la faptul că, o colegă de-ale sale, în vârstă de 34 de ani, din localitate, ar fi fost luată cu forța într-un autoturism. Din primele verificări efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că persoana care ar fi luat-o pe femeie cu forța, ar fi concubinul acesteia, care se deplasa cu un autoturism, pe drumul industrial Rovinari – Fărcășești. În timp ce polițiștii se deplasau pe sectorul de drum mai sus menționat, apelanta a revenit asupra apelului 112, relatând ca femeia a fost readusă la locul de unde a fost luată, însă acesta a plecat de la fata locului”, au dezvăluit polițiștii.

Ulterior, conducătorul autoturismului a fost oprit pe drumul industrial Fărcășești – Rovinari, fiind identificat un bărbat de 43 de ani, din comuna Plopșoru, acesta fiind condus la sediul poliției pentru stabilirea activității infracționale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta ar fi avut o relație de concubinaj cu femeia de 34 de ani, până la sfârșitul anului 2020, când femeia a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva sa, iar în această dimineață, ar fi forțat-o să meargă cu el, pentru a purta discuții pe tema despărțirii lor.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de încălcare a ordinului de protecție si lipsire de libertate, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Gorj.

Politica