marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Slatina. Construcția noului Shopping Park începe anul acesta

Terenul fostei fabrici de pâine Aluta  va găzdui, începând de anul acesta, un centru comercial pentru slătineni.

Construcția ar trebui să înceapă curând, însă este necesar ca magazinul Lidl din zonă să fie demolat, astfel încât acolo să funcționeze parcarea centrului. Cu toate acestea, retailerul german va deschide un nou magazin într-o zonă adiacentă, mult mai extins și cu o parcare de peste 100 de locuri, scrie evenimentdeolt.ro. Totodată, vor fi alocați mai mulți metri pătrați amenajării spațiilor verzi.

În viitorul centru comercial, cel mai mare din Slatina de altfel (16.500 mp), vor fi deschise zeci de magazine destinate nevoilor și preferințelor slătinenilor. Printre brandurile ce urmează a fi întâlnite în Shopping Park Slatina se numără Jysk, unde sunt comercializate produse pentru casă și grădină, sau Hervis, magazin specializat în produse sportive, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alte magazine de tip fashion, care vor funcționa în centrul comercial sunt C&A, New Yorker, Sinsay și Kit – unde pot fi găsite și produse pentru casă.

Nu în ultimul rând, o zonă destinată îngrijirii animalelor de companie va fi amenajată prin intermediul pet shop-ului Super Zoo.

Politica