Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Scandal în pădurea din satul Țânțăreni. Mai mulți tineri s-au bătut pentru o fată

Publicat

pe

Doi tineri de 19 și 24 de ani, din comuna Țânțăreni, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și distrugere. Conflictul în care băieții au fost implicați ar fi pornit din cauza unei fete.

„Polițiștii au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că, la capătul pădurii din satul Țânțăreni, ar avea loc un conflict între mai multe persoane.  Din primele cercetări efectuate de polițiști, s-a stabilit că trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani, toți din comuna Țânțăreni, în timp ce se aflau la capătul pădurii din localitate, pe fondul unor discuții contradictorii privind o tânără, ar fi exercitat acte de violență asupra altor trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 26 de ani, din aceeași localitate”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

În timpul conflictului, tânărul de 24 de ani, reținut, ar fi spart parbrizul unui autoturism și ar fi înțepat cu un cuțit cauciucurile unui alt autoturism, ambele proprietatea unuia dintre participanți, în vârstă de 26 de ani.  Cercetările polițiștilor continuă în vederea identificării tuturor persoanelor care au participat la conflict și pentru stabilirea cu exactitate a modului în care au fost săvârșite faptele.

Continue Reading