joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

În Cupă, Ouzounidis nu se poate baza pe cei mai buni jucători!

CSU atacă pătrunderea în semifinalele competiției knock-out cu un 11 inedit.

Bătut în primul joc al „dublei” cu Chindia Târgoviște, Ouzounidis are o misiune dificilă în cea de-a doua partidă, din sferturile de finală ale Cupei României. Grecul trebuie să construiască primul 11 fără cel mai bun om al său. Alexandru Cicâldău este suspendat pentru meciul de astăzi de la Buzău, după ce a încasat cartonașe galbene în șaisprezecimi cu Progresul Spartac și în optimi, pe terenul celor de la Botoșani.
Este puțin probabil ca Ouzounidis să-l arunce în luptă pe Koljic, care nu e la parametrii optimi din punct de vedere fizic, nici măcar pentru ultimele 3 minute. Pe lângă cei doi golgheteri, CSU Craiova nu va conta pe fundașii centrali Bălașa și Acka, nici pe Ofosu.  
Despre meciul de azi, Ouzounidis a spus: „În Cupa României va fi un meci diferit pentru ambele echipe faţă de cel din campionat, în Cupă nu avem a doua șansă, e decisiv. Echipa nu arată deocamdată cum vreau eu. Trebuie să ne păstrăm calmul. Ne pierdem răbdarea dacă vedem că trece timpul și nu marcăm. Construim bine, ajungem în treimea adversă, dar suntem slabi la finalizare”.

Politica