vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 2 martie 2021. Taurii sunt norocoșii zodiacului în dragoste

Berbec

Berbecii sunt ajutați de astre, mai ales pe plan profesional. Dacă simțiți nevoia unei noi provocări, ascultați-vă instinctul și faceți o schimbare. Momentul este prielnic. Mai mult ca niciodată, energia voastră este la cote maxime, la fel și inspirația, iar activitățile voastre nu vor rămâne fără ecou. Dedicarea vă este observată de cine trebuie și valorificată sau recompensată, după caz.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe sectorul parteneriatelor, mai ales amoroase, taurii sunt norocoșii zodiacului. Astrele vă surâd, sunteți foarte răsfățați și vă răsfățați, la rândul vostru, partenerul de viață. Nativii singuri s-ar putea să găsească dragostea unde se așteaptă mai puțin, fiți cu ochii în patru și cu inima deschisă, iar norocul va fi de partea voastră.

Gemeni

Gemenii sunt comunicativi, puși pe treabă și de neobosit. Energiile noii luni vă priesc din plin și profitați la maxim de această stare de bine. Un superior se va arăta extrem de mulțumit de activitatea voastră și s-ar putea să vă facă o propunere de nerefuzat. Nu vă pripiți, totuși. Analizați cu atenție avantajele, dar și dezavantajele și nu lăsați gurile rele să vă știrbească bucuria succesului.

Rac

Un potențial nou partener ar putea să apară în viața ta, poate cineva dintr-un județ îndepărtat sau dintr-o țară străină sau care lucrează într-un domeniu precum lege sau educație. Ai putea avea multe interese comune cu această persoană. Se vor naște câteva discuții interesante. Dacă dorești să continui această relație depinde de situația ta actuală, dar măcar azi te poți bucura de compania acestei persoane. Mâine? Cine știe…

Leu

Membrii familiei ți-ar putea da o veste surprinzătoare azi. Sunt noutăți despre oameni pe care îi știi sau poate un membru al familiei are niște planuri interesante despre care tu nu știai până acum. Deși pozitive, aceste vești te-ar putea surprinde. Cu siguranță ar trebui să te pună un pic pe gânduri. Nu lăsa emoțiile să îți copleșească logica.

Fecioară

S-ar putea să primești o invitație la un eveniment social drăguț, în cartier. S-ar putea să auzi de el de la niște prieteni care intenționează să participe, așa că vei fi entuziasmat(ă) să participi. Te vei buucra să te revezi cu prietenii tăi. Ține cont însă că vei putea întâlni și oameni noi care se vor dovedi niște cunoștințe de afaceri bune. Ai grijă să fii în formă!

Balanță

Nativii Balanţă primesc astăzi veşti bune de ordin financiar. În cazul în care încasaţi o sumă de bani, ideal ar fi ca o parte din suma respectivă să o folosiţi pentru a vă invita apropiaţii în oraş. Astfel veţi reuşi să împuşcaţi doi iepuri dintr-o lovitură. Timpul petrecut alături de cei dragi vă poate oferi energia pozitivă de care aveţi nevoie pentru a înfrunta viitoarele provocări.

Scorpion

Scorpionii au nevoie, astăzi, să-şi îmbunătăţească relaţiile avute cu persoanele apropiate. Iar acest lucru poate fi făcut printr-o comunicare sporită şi care să fie făcută dând toate cărţile pe faţă. Sinceritatea voastră ar putea să deranjeze pe moment însă, pe termen lung, oamenii şi-ar putea da seama cât de important este să vă aibă în viaţa lor şi cât suport puteţi oferi la greu.

Săgetător

Săgetătorii au un program extrem de încărcat. Aţi lăsat o mulţime de activităţi casnice în aşteptare, însă timpul a trecut şi este momentul să rezolvaţi tot ce aveţi de rezolvat. Încercaţi să acţionaţi conform unui plan bine stabilit, pentru a nu mai pierde timp, şi încercaţi să rezolvaţi problemele în ordinea importanţei lor pentru că, pe finalul zilei, există riscul să rămâneţi fără energie şi chef.

Capricorn

Marți, nativii zodiei Capricorn au puterea de a convinge pe orcine de aproape orice. O persoană importamtă îţi va face o propunere şi o invitaţie interesante, însă acest lucru va presupune să lipseşti de la serviciu. Deşi va părea imposibil, cu tact şi diplomaţie vei reuşi să împaci pe toată lumea. Seara, partenerul de viaţă te va surprinde cu un cadou valoros, astfel că ziua se încheie cum nu se putea mai bine. Vei adormi fericit și cu zâmbetul pe buze.

Vărsător

Astăzi, Vărsătorii care nu sunt implicați într-o relație și își caută jumătatea, au şansa să se îndrăgostească. Este foarte posibil ca o persoană specială să-ţi dea lumea peste cap. Spre seară, un apropiat va avea nevoie de ajutorul tău din punct de vedere financiar. Încearcă să faci un efort și să nu dezamăgești. Mai ales că, foarte curând, vei avea parte de câştiguri nesperate, iar neajunsurile tale vor fi istorie. Fă bine, pentru că faptele bune vor fi răsplătite înzecit.

Pești

Unii nativi ai zodiei Peşti vor avea ceva probleme cu prietenii sau colegii de serviciu. Bârfele și vorbele aruncate aiurea te scot din mințienervează, mai ales dacă persoana luată în colimator esti chiar tu. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să fii mai tolerant. Nu uita că şi tu, poate, la un moment dat, ai făcut acelaşi lucru cu alte persoane. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie amoroasă, astăzi ai toate şansele să îţi găseşti jumătatea mult aşteptată.

Politica