Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Sportivi și antrenori din Olt, premiați de Consiliul Județean

Publicat

pe

Perfomanțele sportivilor și antrenorilor olteni, obținute în cadrul Campionatelor Europene, au fost premiate pe 1 martie de către Consiliul Județean Olt.

Cel mai mare premiu, de 4000 de lei, a mers către Adina Diaconu, câștigătoare locului I la Campionatul European U21, Dublu Mix, Tenis. Alături de ea, a fost premiat și antrenorul Petre Arnăutu.

Au fost recompensați și sportivii Simona Floricel și Andrei Neagoe, antrenați de Bărbuți Daniel. Aceștia au obținut locurile I și III la Campionatul Balcanic și au fost premați cu 3000 de lei, respectiv cu 2000 de lei, fiecare.

Ultimul premiu – 1.500 lei, a mers către Ramona Drăgan și antrenorii Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin, pentru locul V la Campionatele Europene.

,,Mă bucur că ne vedem, chiar și în acest context dificil, în care ne plasează pandemia. Cu toate acestea, dvs. n-ați renunțat și v-ați pregătit la fel de intens și, iată, rezultatele se văd. Pentru sacrificiile pe care le presupune viața de sportiv, pentru performanțele extraordinare pe care le înregistrați de fiecare dată, astăzi, vă  transmitem prețuirea noastră. Vă felicităm și ne mândrim cu rezultatele dumneavoastră, care pun, an de an, Oltul pe harta premiilor internaționale la competițiile sportive. Și pentru că astăzi este 1 martie, vă transmit: O primăvară frumoasă, plină de  succes în competițiile viitoare!”, a transmis Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt.

La rândul său, unul dintre antrenorii premiați, Petre Arnăutu, a ținut să mulțumească pentru sprijinul continuu, venit in partea autorităților județene.

,,A devenit o tradiție acest eveniment. Mulțumesc Consiliului Județean Olt și domnului președinte, Marius Oprescu, pentru implicarea de care dau dovadă în fiecare an. Ne bucurăm foarte mult pentru că instituția dvs., alături de Primăria Slatina, alege să premieze eforturile pe care sportivii noștri le fac zi de zi. Este foarte important pentru noi să vedem că CJ Olt este alături de noi și ne premiază.

Îmi doresc să ne întâlnim, în fiecare an,  poate și în număr mai mare. Sper că totul va fi bine în viitor și vom scăpa de această pandemie! Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!”, a declarat Petre Arnăutu, profesor – antrenor tenis de masă.

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.