sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sindicaliștii Publisind au dat cu fumigene la protestul de la Ministerul Muncii

Membrii federației Publisind protestează luni la Ministerul Muncii, nemulțumiți după ce premierul Florin Cîțu a declarat că este nevoie „de o discuție” în societate despre liderii de sindicat care „au rămas în funcţie de 30 de ani”.

Protestatarii au purtat pancarte pe care scria: „Cîțu vrea să închidă sindicatele. Dialogul îl încurcă”, „Guvernul este și al bugetarilor”. 

La un moment dat, ei au dat cu fumigene, scrie digi24.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Întrebat despre protestul unor reprezentanţi ai poliţiştilor, Florin Cîţu a declarat, vineri, că nu înţelege rostul acestor manifestaţii, pentru că veniturile rămân la nivelul anului 2020. El a adăugat că acest lucru i se pare „necinstit faţă de ceea ce se întâmplă în sectorul privat”.  

Premierul a menţionat că este nevoie de o discuţie în societate despre faptul că liderii de sindicat sunt singurii care au rămas în funcţie de 30 de ani.

„Aş vrea să revin asupra acestor proteste. Aici cred că putem să avem o discuţie onestă noi în societate. Singurii oameni care au rămas în funcţie 30 de ani sunt liderii de sindicat. Este în regulă, în timp ce în restul societăţii se mai fac schimbări? Haideţi să mai discutăm şi despre această lege, să vedem cum ajung şi acele cotizaţii, sunt automat făcute din conturile oamenilor. Este ok să se ia automat din conturile oamenilor?”, a adăugat Cîţu.

Foto: Facebook/ Federatia Publisind

Politica