marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mai multe locuri de joacă din Târgu Jiu au fost vandalizate. Primarul ia măsuri

Locul de joacă din zona Unirii, amplasat în apropiere de Bioclinica din Târgu Jiu, a fost vandalizat, după ce o situație similară a fost produsă și în zona Narciselor, doar că de mai multe ori. Primarul orașului, Marcel Romanescu, vrea ca oameni iresponsabili de aceste distrugeri să plătească pentru faptele lor.

„Din păcate, sunt persoane care nu apreciază eforturile comunității și distrug bunurile orașului fără să se gândească la faptul că este vorba de banii noștri, ai tuturor. Aveți în imagine locul de joacă din zona Unirii, în apropiere de Bioclinica. Am avut o situație similară, recent, în zona Narciselor, acolo unde locurile de joacă au fost vandalizate de mai multe ori. De altfel, fenomenul devine îngrijorător, mai ales că suntem nevoiți să cheltuim sume tot mai mari pentru reparații și înlocuirea mobilierului distrus.  Anunț pe această cale că vom sesiza poliția pentru a-i depista pe făptași. Vom calcula prejudiciul creat, iar cei vinovați vor plăti, fără îndoială”, a spus Marcel Romanescu.

Totodată, eidlul din Târgu Jiu spune că autotirățilel locale lucrează deja la un proiect, un urma căruia să fie montate camere de supraveghere în preajma tuturor locurilor de joacă din oraș.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Am făcut și vom continua să facem investiții importante pentru modernizarea tuturor locurilor de joacă din municipiu și nu putem lăsa câteva persoane certate cu legea să-și bată joc de banii cetățenilor. De aceea lucrăm la un proiect prin care vom instala camere de supraveghere în cartiere pentru monitorizarea tuturor spațiilor de joacă. Este un proiect care, în cele din urmă, ne va ajuta să economisim banii pe care am ajuns să-i cheltuim cu reparațiile și înlocuirea elementelor distruse”, a mai spus primarul.

Politica