Conecteaza-te cu noi

Actualitate

A început reabilitarea ultimului tronson din Drumul Județean 669 Romani – Mănăstirea Horezu

Publicat

pe

Autoritățile județene din Vâlcea au demarat lucrările de turnare a unui covor asfaltic pe DJ 669 Romani – Mănăstirea Horezu. Este vorba despre un tronson de 1,2 km, cel care a rămas nereabilitat după modernizarea drumului din care face parte.

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, susține că după finalizarea lucrărilor vor fi executate și marcaje rutiere.

„Am început turnarea de covor asfaltic pe DJ 669 Romani – Mănăstirea Horezu, pe un tronson de 1,2 km. În ultimii ani, pe acest drum au mai fost executate lucrări de modernizare, acesta fiind, de fapt, ultimul tronson rămas nereabilitat. La finalizarea lucrărilor, se vor executa și marcajele rutiere, astfel încât, de sărbătorile pascale, drumul să ofere condiții optime de circulație și de siguranță pentru cei care aleg să viziteze mănăstirea. În următoarea perioadă, și celelalte drumuri care duc către mănăstirile din județ vor fi în atenția noastră, vom verifica fiecare drum în parte și vom interveni acolo unde va fi nevoie”, a spus Constantin Rădulescu.

Continue Reading