joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Săndoi, nașul CSU! Ouzounidis a pus tunurile pe arbitru!

Oltenii au fost bătuți a doua oară de Chindia lui Săndoi. Antrenorul grec al CSU spune că de vină e arbitrul Kovacs

CSU Craiova a pierdut cu 1-0 întâlnirea cu Săndoi, antrenor pe care Mihai Rotaru l-a avut în curte, dar l-a dat afară. Într-un meci în care vizitatorii au cerut fără sorți de izbândă două lovituri de la 11 metri la intervențiile successive ale lui Dulca asupra lui Ivan și Cicâldău, în vreme ce gazdele au primit penalty la intervenția lui Papp asupra lui Negruț, dar l-au ratat prin Iacob. Jucătorul lui Săndoi avea însă să-și repare greșeala, să facă franjuri apărarea olteană și să marcheze golul de 3 puncte.
Papp și-a recunoscut o parte din vină la lovitura de la 11 metri primită de echipa sa: „Dacă domnul Istvan Kovacs a decis că e penalty… Eu ce să mai zic? Eu am sărit, el a intrat în mine din inerție, m-am și ferit puțin. Nu ne-am dat cap în cap, cum a zis el. A fost decizia lui, mi-o asum și eu. O fi fost puțină imprudență, dar nu a fost intenție. La experiența mea, trebuia să fiu mai atent. Decizia lui, asta e. Oamenii mai greșesc, nu trebuie să îi tăiem capul”.

Ouzounidis: „Am avut un penalty clar la Ivan!”
În schimb, Ouzounidis a pus tunurile pe arbitru: „În acest tip de meciuri, detaliile mici fac diferența. Am avut un penalty clar la Ivan. Nu cred că arbitrul nu a văzut faza asta. Desigur că după ce ei au ratat penalty, am primit un gol ușor. Dar nu mă pot plânge de jucătorii mei, au încercat să joace. Numai că în astfel de meciuri așa se întâmplă. Încerci să marchezi, te deschizi, primești gol pe un contraatac. E un rezultat rău, dar mergem mai departe. Se întâmplă și sincope. Nu arată cum vreau eu echipa, deocamdată. Trebuie să ne păstrăm calmul. Ne pierdem răbdarea dacă vedem că trece timpul și nu marcăm. Construim bine, ajungem în treimea adversă, dar suntem slabi la finalizare. Cunoaștem problemele actuale. În Cupa României va fi un meci diferit pentru ambele echipe. Vom analiza partida, vom vedea ce greșeli am făcut. Marți e un alt joc, nu avem a doua șansă”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rotaru: „Lui Cicâldău îi zboară puțin capul!”
Imediat după meci, Rotaru a intrat telefonic la Fotbal Club, emisiune de la DigiSport, și a comentat: „Am un gust amar, aveam așteptări de la acest meci, dar nu dau vina pe acel penalty. Arbitrul are circumstanțe, nu știu care, dar mi-e greu să cred că nu a vrut să dea. Au fost circumstanțe și la Cicâldău, îi zboară puțin capul, dar nu dau vina pe arbitraj. Noi nu avem soluții să desfacem echipe care se apără pe două linii. Ei trecuseră de două ori centrul terenului. Așa sunt meciurile cu echipe care se apără și te prind pe contraatac. Ouzounidis este în căutări, vrea să înțeleagă, să simtă jucătorii, i-a ieșit cu Cicâldău, acum e mai aproape de poartă. A schimbat sistemul, se lucrează în direcția cea bună și sper că rezultatele vor veni. Nu e timp să lucreze tactic, tehnic, am jucat din 3 în 3 zile, am rămas și în Cupă, e dificil. Dar încercăm să facem o echipă ofensivă”.
De partea cealaltă, Emil Săndoi a rămas galant. A zis că-i pare rău că a bătut echipa lui de suflet, dar nu prea avea ce face: „Sunt născut, crescut, am jucat atâția ani, am antrenat aici. Rămâne echipa mea de suflet și le voi ține pumnii mereu. Până la urmă ne facem meseria. Eu sunt antrenor la Chindia, am respect pentru oamenii de aici. Îmi pare rău pentru Craiova, dar mă bucur pentru victoria noastră”.

Chindia – CSU Craiova 1-0
A marcat: Iacob 79
Chindia: Aioani – Căpușă, Pițian, Celea, Dinu – Dulca, Rață (88 Kocic), Iacob, Dumitrașcu – Popa (55 Neguț), Florea (74 Berisha). Antrenor: Emil Săndoi.
CSU Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (82 Vătăjelu), Papp, M. Constantin, Bancu – Nistor, Mateiu (72 Screciu), Cicâldău – Căpățână (60 Camara), Ivan (82 Fedele), Baiaram (72 Tudorie). Antrenor: Marinos Ouzounidis.

Politica