joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru, alianță cu Becali contra FRF! „Se transformă în agent de jucători”

Patronul CSU a trecut de partea lui Gigi Becali în războiul cu Federația

Într-o intervenție la DigiSport, imediat după meciul Chindia – CSU Craiova 1-0, Mihai Rotaru a lansat un atac devastator la adresa instituției conduse de Răzvan Burleanu: „Scopul nostru nu e să avem 22 de jucători la echipe puternice de afară, cum a spus FRF. Nu ăsta e scopul. FRF se transformă în agent de jucători și asta e greșit. Scopul nostru nu e să fim o academie pentru fotbalul de afară. Nu trebuie să avem obiectiv să vindem mai mult decât Croația sau Polonia.
Scopul e să avem un fotbal bun. Oricum, tot noi vom vinde: Craiova, Viitorul și FCSB. Dar asta nu va ajuta Liga 1. Să nu facem din regula U21 meritul vânzărilor din ultima vreme. Mihăilă joacă de la 16 ani, la FCSB sunt cazuri asemănătoare”. Rotaru a adăugat: „Noi trebuie să dezvoltăm fotbalul românesc, să forțăm cluburile să fie mai puternice. Da, e bine să vindem pe sume mari, dar repet, nu ăsta trebuie să fie scopul. Vânzarea trebuie să fie o consecință a unui fotbal bun”.
Cu câteva zile înainte, Becali era și mai vehement pe tema arbitrajului: „Eu sunt sclav, suntem o asociație de sclavi, am votat niște stăpâni. Dacă noi vorbim, ne duce la comisie și ne dă amendă. Liga este o asociație de sclavi, vine stăpânul de la Federație și spune ‘băi, sclavilor, nu puteți să conduceți pentru că sunteți prea proști. Suntem niște stăpâni și dacă deschideți gura vă ducem la comisie și vă dăm și amendă. Sunteți prea proști și vă aducem și comandant străin la CCA’. Eu nu sunt supărat, nu mă mai supăr pe cineva. Stau cuminte, îmi văd de treaba mea ca să nu primesc amendă de la comisii. Voi vă comparați cu Mircea Sandu? El era om de calitate. Cu Mircea Sandu vorbeai, te puteai consulta. Zicea, ‘da, bă, sunt banii voștri, faceți cum vreți’. Acum, cum să facă ei? Ce să fac? Sunt sclav! Demonstrează și prin fapte sclavagismul”.

Politica