joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Covid-19. Fluxuri noi de vaccinare, în Olt

Începând de luni, 1 martie, oltenii vor avea la dispoziție trei fluxuri noi de vaccinare anti-COVID.  Două dintre acestea vor fi în Slatina, la centrul de vaccinare de la Colegiul Agricol, iar cel de-al treilea flux va funcționa la centrul de vaccinare din Caracal.

Noi cabinete de vaccinare vor fi deschise în întreaga țară, astfel încât procesul de imunizare împotriva virusului SARS-CoV-2 să se desfășoare mai rapid. În acest caz, 130 de cabinete devin operaționale de luni, pentru vaccinarea cu serul Pfizer/BioNTech, scrie gazetanoua.ro.

Peste 150.000 de persoane se pot vaccina în următoarele 20 de zile, programările pentru aceste fluxuri fiind deja disponibile. Campania de imunizare continuă, cabinetele adresându- persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ținând cont de noua măsură, și în Olt au fost deschise alte cabinete destinate vaccinării.

„Comitetul Judeţean de Coordonare a Activităţilor de Vaccinare împotriva COVID-19 a stabilit că cele 3 noi fluxuri de vaccinare alocate judeţului Olt de către CNCAV sunt următoarele:

– 2 fluxuri de vaccinare la Centrul de vaccinare nr. 1 Slatina, C.N. Agricol „Carol I” – centrul nr. 1 (parter), str. Strehareț, nr. 150;

– 1 flux de vaccinare la Centrul de vaccinare Caracal, Clădire Administrativă Parc, str. Aleea Bibian, nr. 1”, potrivit reprezentanților Prefecturii Olt. 

Politica