joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Americanii ar renunța la sex pentru un an doar pentru a pleca, din nou, într-o vacanță

38% dintre americani sunt dispuși să renunțe la sex timp de un an doar pentru a pleca într-o călătorie acum.

Un studiu realizat de site-ul Trivago în scopul de a vedea care sunt planurile de vacanță pentru 2021 arată că, un respondent din cinci a spus că ar renunța la partener pentru a călători acum, 25% ar renunța la toate economiile, iar 48% dintre participanții americani ar renunța chiar la locul de muncă.

Majoritatea persoanelor chestionate (80%) au spus că a călători face parte dintr-o viață împlinită. Respondenții au susținut că imposibilitatea de a pleca într-o călătorie a fost una dintre marile probleme cauzate de pandemie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trivago a chestionat 2000 de adulți din SUA și din Marea Britanie pentru a vedea modul în care oamenii își planifică, visează sau iau în calcul călătoriile în 2021, potrivit digi24.ro care citează businessinsider.

În ciuda avertismentelor din partea Centrului pentru Controlul Bolilor din SUA și ale OMS, împotriva călătoriilor neesențiale, americanii au călătorit frecvent încă de la începutul pandemiei, și mai ales în perioada sărbătorilor, iar acest lucru a avut ca impact creșterea numărului de infectări.

Sunt speranțe însă că derularea campaniilor de vaccinare va schimba situația. Încă de la primele știri privind descoperirea vaccinurilor, numărul căutărilor și rezervărilor pe site-urile pentru călătorii a crescut substanțial.

Politica