marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Grav accident în Caracal

O femeie a murit, iar alte trei persoane, între care un bebeluș de 11 luni, au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat. Accidentul a avut loc în Caracal.

„Pompierii Detașamentului Caracal, cu o autospecială pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, dar și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță, au intervenit, în municipiul Caracal, strada Walter Mărăcineanu, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau cinci persoane, printre care și un copil, în vârstă de 11 luni. La sosirea echipajelor, toate victimele se aflau în afara autoturismului.

O femeie, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Caracal, a fost găsită în stop cardio-respirator, fiind imediat începute manevrele de resuscitare. Pacienta nu a răspuns manevrelor specifice și a fost declarată decedată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

O femeie, în vârstă de 25 de ani, politraumatizată prin accident rutier și copilul, fără urme vizibile de traumă, au fost transportați la CPU Caracal.

Tot la CPU Caracal a fost transportat și șoferul autoturismului, în vârstă de 26 de ani, din comuna Dobrosloveni, cu traumatism la membrul superior stâng.

Cea de-a cincea persoană implicată în accident, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost monitorizat la locul evenimentului și a refuzat transportul la spital.” – ISU Olt

Potrivit IPJ Olt, șoferul, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din comuna Dobrosloveni, a fost testat cu aparatul alcooltest și nu se afla sub influența alcoolului.

„În cauză, cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”. – IPJ Olt

Politica