marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident mortal între Radovan și Perișor

Doi oameni și un cal au murit în urma unui accident rutier produs în această seară între Radovan și Perișor. O mașină a intrat într-o căruță.

Potrivit ISU Dolj, la fața locului au fost trimise descarcerarea și 2 ambulante SMURD, fiind vorba despre 4 victime, dintre care 2 încarcerate.
„Din primele date se pare ca doi barbati de 51 respectiv 32 ani au fost declarati decedati, iar ceilalti 2 au fost transportati la spital”. – ISU Dolj

Polițiștii fac cercetări.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În această seară, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 56, între localitățile Perișor și Radovan s-a produs un accident rutier.
La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau 4 persoane și un vehicul cu tracțiune animală, care în urma impactului s-au răsturnat într-un șanț de colectare a apelor pluviale.
În urma evenimentului rutier, din pacate, a rezultat decesul unui bărbat de 32 de ani din Craiova, pasager dreapta fața în autovehicul și a căruțașului, un bărbat de 53 de ani, din Radovan.
De asemenea, conducatorul auto, in vârsta de 32 de ani, din Craiova și un bărbat de 33 de ani din aceeași localitate, pasager in autoturism, au fost transportați la spital fiind conștienți.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetarile pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.” – IPJ Dolj

Politica