miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un târgujian a devenit hoț recidivist după ce a fost dat afară din Poliția Locală

Un fost agent al Poliţiei Locale Târgu Jiu a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile pentru furturi comise în mod repetat. Acesta s-a urcat la volanul unei mașini care avea cheile în contact și a plecat cu aceasta din parcare.

„Cu ocazia activităţilor desfăşurate de poliţişti, autoturismul în cauză a fost depistat în scurt timp pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Târgu-Jiu, la volanul acestuia fiind identificat un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Târgu-Jiu. Autoturismul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în scopul folosinţei, iar faţă de bărbatul bănuit de săvârşirea faptei, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Gorj.

Bărbatul va sta în arest preventiv timp de 30 de zile, până ce situația acestuia va fi lămurită. Târgujianul a suferit un accident vascular cerebral, în trecut, iar furturile repetate nu par a fi premeditate și nici el nu pare a fi un hoț profesionist, pentru că a fost prins deja de trei ori. Potrivit adevărul.ro,  problemele de sănătate ale acestuia s-au agravat şi a fost declarat inapt pentru a-şi desfăşura activitatea ca poliţist local.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Admite sesizarea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu şi dispune înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar, luată prin ordonanţa nr. 577/P/2021 din data de 15.02.2021 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu faţă de inculpatul Medeleanu Constantin Dragoş, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, distrugere şi trei infracţiuni de furt de folosinţă (…) cu măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data punerii în executare. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă cu privire la inculpat, în conformitate cu dispozitivul prezentei încheieri, la momentul rămânerii definitive”, se arată în sentinţa Judecătoriei Târgu-Jiu.

Fostul polițist local a fost condamnat, în toamnă, la o pedeapsă de 1 an şi 5 luni cu suspendare şi un termen de supraveghere de 2 ani. Acesta a fost prins de o patrulă de ordine şi siguranţă publică în timp ce fura un pachet de ţigări dintr-un autoturism parcat în cartierul Griviţa. Mai târziu, bărbatul a fost filmat de o cameră de supraveghere video în timp ce fura un telefon mobil din mall.

Politica