joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un băiat de 16 ani și-a dat tatăl violent pe mâna polițiștilor

Un tânăr în vârstă de 16 de ani, din comuna Scoarța, a sunat la poliție după părinții lui s-au certat, iar tatăl a devenit violent. Incidentul a avut loc miercuri.

„Polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un tânăr, de 16 de ani, din comuna Scoarța, cu privire la faptul că tatăl său a agresat-o pe mama sa. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 47 de ani, din comuna Scoarța, pe fondul consumului de alcool, ar fi amenințat și exercitat acte de violență asupra soției sale, de 52 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare și  violenţă în familie”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj.

În aceeași zi, polițiștii din Târgu Cărbunești au mai fost solicitați să intervină într-un caz de violență domestică, doar că de această dată a fost vorba despre un scandal între doi foști soți. O femeie în vârstă de 43 de ani, din comuna Săulești, a cerut ajutorul după ce fostul soț a amenințat-o și i-a furat bicicleta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secţiei  6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești, care au constatat faptul că, în după amiaza zilei de ieri, un bărbat, de 47 de ani, s-a deplasat la locuința fostei soții, pe care ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi sustras o bicicletă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare, violare de domiciliu și  furt”, spun polițiștii gorjeni.

În ambele cazuri, din comunele Scoarța și Săulești, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile.

Politica