joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Accident grav lângă Ișalnița

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață pe DN 6 lângă Ișalnița. Doua autoturisme au intrat în coliziune, iar una ajuns într-un șanț. Doi oameni au fost transportați la spital.

„În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe DN 6 pe în afara localităţii Işalniţa.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Ţânţăreni, judeţul Gorj, din direcţia Filiași către Craiova, a fost lovit din spate de un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Almăj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 44 de ani şi un bărbat de 30 de ani, din Ţânţăreni, pasager în autoturismul condus de acesta au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştienţi.

Ambii conducători auto a fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, arată IPJ Dolj.

Politica