vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pietoni accidentați grav, la Marlorex

Update/ Femeia a decedat, iar acum șoferul vinovat este cercetat pentru ucidere din culpă.

__

Două persoane, un bărbat de 55 ani și o femeie de 59 ani, au fost lovite în plin de un autoturism, în zona unei treceri de pietoni de la Marlorex, Craiova. Victimele au primit prim-ajutor de la pompieri care tocmai ieșiseră din tură. Cei doi pietoni, o femeie și un bărbat, au fost transportați la spital. Femeia era inconștientă când a fost preluată de SMURD.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Accident rutier, 2 victime inconstiente pietoni, zona Malorex, Craiova. La fata locului au fost trimise doua ambulante SMURD.
Pana la sosirea fortelor de interventie, sapte subofiteri din cadrul Sectie de Pompieri Craiova care au iesit din tura de servici si se deplasau catre domiciliu, au fost primi care au acordar primul ajutor calificat, pană la sosirea fortelor de interventie.
Cele doua victime se aflau in stare de inconstienta, iar in urma manevrelor efectuate de catre de catre echipajele specializate, victima de sex masculin si-a recapatat semnele vitale.
Ambele persoane fiind transportate la UPU Craiova.”- ISU Dolj

Potrivit IPJ Dolj, accidentul a fost provocat de un tânăr de 19 ani.

„Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Calea Severinului din Craiova.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un autoturism condus pe strada Calea Severinului, de un tânăr de 19 ani, din Craiova ar fi accidentat două persoane, bărbat şi femeie, care se angajaseră în traversarea drumului public pe trecerea de pietoni.
În urma evenimentului rutier, pietonii au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, bărbatul fiind conştient iar femeia, din păcate, în stare de inconştienţă.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.” – IPJ Dolj

Sursa foto: facebook/Info Trafic Craiova si Dolj

Politica