Conecteaza-te cu noi

Dolj

Accident provocat de un șofer care fugea de poliție

Publicat

pe

Un tânăr de 21 de aflat, aflat la volanul unui autoturism pentru care nu deține permis de conducere, a lovit două mașini ce așteptau la semafor.

Polițiștii rutieri au procedat la urmărirea mașinii conduse de tânăr, după ce acesta a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii. Mărind viteza de deplasare, șoferul a intrat în coliziune cu alte două autoturisme, oprite la semafor, la intersecția cu strada Doljului.

,,În urma evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost imobilizat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei pentru audieri, stabilindu-se faptul că este un tânăr de 21 de ani, din comuna Podari.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul are permisul de conducere suspendat. Totodată, cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie legală prin unitatea de parchet competentă”, potrivit unui comunicat emis de IPJ Dolj.

foto: Facebook/Info Trafic Craiova și Dolj

Continue Reading