sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Școala de Jandarmi din Drăgășani primește și candidați cu tatuaje

Tatuajele nu sunt o piedică pentru oamenii care vor o carieră în Jandarmerie. Chiar dacă foarte mulți tineri au apucat să ia o alegere pentru toată viața, acest lucru nu îi va încurca dacă vor să fie jandarmi, atâta timp cât tatuajul pe care îl au respectă anumite standarde.

Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, arma Jandarmerie și Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni caută candidați și au ținut să-i asigure pe cetățenii cu tatuaje că pot participa la concurs.

„Am primit din partea mai multor tineri, dornici să participe la examenul pentru admiterea în cadrul școlilor militare de subofițeri, următoarea întrebare: <Pot să particip la concurs dacă am tatuaj?>  Răspunsul vine din partea lui Adrian, care face parte din echipa noastră din anul 2009.  <Da, dar numai dacă este acoperit de vestimentaţie, în ţinuta de vară> Așadar, fie că ai tatuaj(care respectă recomandările legale) sau nu, noi te așteptăm să intri în echipa noastră. Dacă te-ai hotărât, încă mai este timp suficient să-ți depui cererea de înscriere până pe data de 28 februarie a.c.”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica