marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Roșiorii de Vede, maidanul FCU Craiova

Echipa patronată de Adrian Mititelu, FCU Craiova, a fost nevoită să-și programeze un amical în weekend, după ce adversarii pe care trebuia să îi întâlnească în Liga 2 s-au retras din competiție. Turris Oltul Turnu Măgurele nu va mai face parte din formațiile diviziei secunde.
Astfel, trupa din Bănie s-a deplasat la Roșiorii de Vede, acolo unde a întâlnit echipa de Liga 3 Sporting Roșiori, pe stadionul municipal. Elevii lui Ovidiu Stângă au câștigat partida cu un scor de maidan, 0-6, cu câte trei goluri înscrise în fiecare repriză.
FCU Craiova: Popa – R. Negru, Paramatti, D. Ispas, Huyghebaert – C. Cristea, Zimța, Baeten – Luboya, Cl. Bălan, Ad. Voicu Au mai jucat: Taborda – Gîț, Diakite, Zanfir, Vl. Pop, Raicea, Val. Munteanu, Andr. Ciolacu, Compagno.
Înaintea startului meciului amical de la Roșiorii de Vede, jucătorii FCU l-au comemorat pe Cristian Neamțu, fost jucător al Craiovei devenit idol pentru suporterii echipei după ce a murit pe teren, la fotbal. Fostul portar s-a stins din viață la data de 20 februarie 2002, la vârsta de 21 de ani, într-un spital din Cipru, după ce inițial s-a aflat în comă șapte zile. Acesta fusese lovit în cap, la un antrenament din cantonament, de un coleg.


foto: liga2.prosport.ro

Politica