vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O bătrână a murit și alte 3 persoane au fost rănite într-un accident pe Drumul Naţional 67

O femeie în vârstă de 70 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, după ce o căruţă care se deplasa pe Drumul Naţional 67, în zona localităţii Polovragi, fără să fie semnalizată, a fost spulberată de o autoutilitară.

„Poliţişti din cadrul Politiei Oraşului Novaci au fost sesizaţi prin apelul 112 de un participant la trafic despre faptul că pe raza localităţii Polovragi a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la fata locului a reieşit faptul că în timp ce un tânăr de 26 de ani, din comuna Aninoasa, judeţul Hunedoara, conducea o autoutilitară, pe DN 67 Polovragi, dinspre Vâlcea, a intrat in coliziune cu un atelaj hipo nesemnalizat corespunzător, care se deplasa in aceeaşi direcţie, în faţa autoturismului. În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei atelajului, o femeie de 70 de ani şi rânirea unei alte femei de 48 de ani si a unui tânăr de 13 ani, aflaţi în atelajul hipo, toţi din comuna Polovragi, precum şi rânirea unei tinere de 23 de ani, din orașul Petrila, judeţul Hunedoara, pasageră in autoutilitară”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Potrivit oamenilor legii, cadavrul femeii decedate a fost transportat la SML pentru efectuarea necropsiei, iar persoanele ranite au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: adevarul.ro

Politica