joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 22 februarie 2021. Decizii importante, azi, pentru scorpioni

Berbec

Berbecii ar putea finaliza cu succes un proiect, astăzi. Este posibil să aibă loc deja discuții despre următorul, dar nu sunteţi înclinat să vă gândiţi la asta, cel puțin nu imediat. Veți dori să vă relaxați o vreme. Nimeni nu vă poate învinui pentru asta, așa că nu vă faceți griji dacă nu mergeți la sesiuni de brainstorming.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dacă sunteţi implicat în studiul unui anumit subiect, astăzi, s-ar putea să vreţi să vă documentaţi și să învăţaţi cât puteţi. Acest lucru este bun, deoarece concentrarea dvs. este deosebit de bună. Mergeți la bibliotecă sau într-un loc retras unde nu veți fi distras. Căutaţi câteva lucrări noi pe acest subiect, dacă puteți. S-ar putea să descoperiți câteva informații surprinzătoare.

Gemeni

Nu este ziua pentru a face investiții, dragi Gemeni. Este posibil să citiți în ziar sau online despre unele stocuri noi, dar fiți foarte atenți. Dacă sunteți interesat, consultați un profesionist înainte de a investi bani. Chiar și după ce ați vorbit cu un expert, este bine să mai așteptați o zi sau două înainte de a face investiția. Orice sfaturi pe care le primiți astăzi ar putea fi destul de îndoielnice. Aveţi răbdare.

Rac

Partenerul vostru are o stare proastă astăzi? Într-un moment, poate fi entuziast și optimist în ceea ce privește viitorul, iar în următorul este învăluit în tristeţe. Nu lăsați acest lucru să vă atingă și, cu siguranță, nu vă supărați prea mult pe partenerul dvs. Ascultați mai degrabă decât să vorbiți și aveți răbdare. Mâine dispozițiile lui ar trebui să revină la normal.

Leu

Aveţi două locuri de muncă? Astăzi unul s-ar putea să vă solicite mai mult, probabil în detrimentul celuilalt. Aveţi tendința de a fi foarte conștiincios și responsabil, așa că acest lucru v-ar putea deranja, dar nu vă lăsaţi afectat. Poate veni ziua când situația este inversă. Toată lumea din jurul vostru știe că sunteţi un atu pentru firmă, chiar dacă există momente de acest gen când trebuie să cereţi o pauză.

Fecioară

Pofta vostră naturală de a inova poate să pară că a dispărut astăzi, dragi Fecioare. Este posibil să nu aveți chef să faceți ceva în afara sarcinilor de rutină pe care le puteți face automat. Suferiți de bioritmuri scăzute, așa că relaxați-vă astăzi și mâine veți fi plini de enegie şi inventivi. În seara asta, ascultaţi muzică și încercaţi să uitaţi de această zi.

Balanță

Fecioarele sunt în al nouălea cer. Dragostea plutește în aer, iar acești nativi sunt cât se poate de fericite. Nimic nu le poate perturba starea de bine, toată atenția lor se îndreaptă către persoana iubită. Era și timpul să le arătați tuturor că sunteți niște romantici încurabili.

Scorpion

Decizii importante, azi, pentru scorpioni. Fie că este vorba despre o schimbare în carieră sau următorul pas pe plan personal, acești nativi trebuie să ia o hotărâre importantă pentru viitorul lor. Acest moment poate defini parcursul vostru, în următorii ani.

Săgetător

Cu capul în nori, săgetătorii se concentrează mai greu azi. Aveți grijă să nu lăsați impresia că sunteți neserioși, mai ales la locul de muncă, unde este nevoie să dați tot ce aveți mai bun pentru a intra în grațiile șefilor. Va fi greu să îi impresionați mai târziu.

Capricorn

Diplomația este cheia succesului – aceasta ar trebui să fie mantra voastră, mai ales când discutați cu cineva de la locul de muncă. Nu are rost să creați o atmosferă tensionată între coelgi sau în relația cu șefii. Pe termen lung veți avea de suferit dacă nu învățați să comunicați eficient.

Vărsător

Cineva încearcă să vă pună bețe în roate, la job. Nu îi dați apă la moară, discutați cu calm și încercați să aflați de ce s-a ajuns aici. Nu lăsați, însă, garda jos și fiți atenți în jurul vostru. La un moment dat, adevărul va ieși la iveală, iar dreptatea va fi de partea voastră.

Pești

Dacă nu învățați să vă exprimați intențiile cât mai clar, nimeni nu va înțelege ce vă doriți. Spuneți exact ce vă doriți, fără ocolișuri, altfel tot voi veți fi nemulțumiți. Cineva s-ar putea să apeleze la ajutorul vostru, așa că înarmați-vă cu sfaturi bune și înțelegere.

Politica