Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Boeing 777 aterizat la Denver după explozia unui motor

Publicat

pe

Un Boeing 777 United Airlines a aterizat în siguranţă sâmbătă pe Aeroportul Internaţional Denver, statul Colorado (vestul regiunii centrale a Statelor Unite), după ce motorul său drept a explodat, a anunţat Administraţia Federală pentru Aviaţie (FAA), în timp ce imagini dramatice arătau resturi ale avionului căzute într-o zonă rezidenţială, relatează duminică Reuters, conform agerpres.ro

Avionul cu 231 de pasageri la bord şi 10 membri ai echipajului se îndrepta spre Honolulu (Hawaii) când a trebuit să se întoarcă şi să efectueze o aterizare de urgenţă după probleme apărute la motorul din dreapta, a declarat compania aeriană.

FAA şi Consiliul Naţional pentru Siguranţa Transporturilor (NTSB) au declarat că vor investiga. NTSB a spus că a deschis o anchetă. „Dacă găsiţi resturi, vă rugăm să nu le atingeţi sau să le mutaţi. @NTSB doreşte ca toate resturile să rămână la locul lor pentru investigaţie”, a scris departamentul de poliţie Broomfield pe Twitter, conform aceleiaşi surse.

Nu s-au înregistrat răniţi, nici în avion şi nici la sol. United a anunţat că majoritatea pasagerilor zborului 328 au decolat cu o nouă cursă spre Honululu sâmbătă noapte.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.