sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Doi tineri au căzut cu maşina în râul Olt de la o înălţime de 20 de metri

Doi tineri au fost transportaţi la spital după ce maşina în care se aflau a căzut în râul Olt de la o înălţime de 20 de metri, de pe un pod din localitatea Cornetu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, accidentul, în care au fost răniți un tânăr în vârstă de 19 ani şi altul în vârstă de 25 de ani, s-a produs vineri dimineaţa.

Aceștia  au fost scoşi din apă de cetăţenii aflaţi în zonă şi au fost duşi la o pensiune din apropiere până la sosirea echipajelor medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În dimineaţa zilei de astăzi poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc în localitatea Cornetu. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că şoferul unui autoturism ce se deplasa pe DJ703P din direcţia Perişani către DN7, la intrarea pe podul ce traversează râul Olt, în împrejurări ce urmează a fi stabilite, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă cazând în albia râului Olt, la o diferenţă de nivel de 20 de metri. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a şoferului de 25 de ani şi a pasagerului de 19 ani, ambii din comuna Perişani”, au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea, potrivit agerpres.ro

Politica