joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ouzounidis se teme de Hermannstadt: „Nu există adversari ușori!”

Antrenorul grec va conduce vineri pentru prima dată echipa pe Oblemenco

CSU Craiova va întâlni vineri, de la ora 20:30, gruparea Hermannstadt, într-un meci contând pentru etapa 24 a sezonului regulat. Oltenii sunt pe locul 3, aproape calificați matematic în play-off, având 15 puncte în fața celor de la Chindia, echipa de pe 7, sub linia care separă performerele de echipele din play-out. De partea cealaltă, sibienii se zbat în subsolul campionatului, dar au surprins în ultima rundă, când au câștigat meciul cu liderul FCSB.
Victoria lui Hermannstadt cu prima clasată a atras atenția lui Ouzounidis: „Pentru că ne apropiem de finalul sezonului regulat, toate meciurile sunt dificile. Nu mai sunt adversari uşori, toţi adversarii noştri sunt motivaţi, sunt puternici. Am văzut şi în meciul trecut, de aceea trebuie să tratăm fiecare meci în parte cu atenţie, cu concentrare şi cu atitudine, pentru a reuşi să câştigăm. Rezultatul celor de la Hermannstadt cu FCSB ne-a făcut să fim mult mai atenţi, mult mai concentraţi, pentru că, aşa cum am spus, nu există adversari uşori în acest moment, toţi îşi doresc să obţină rezultate bune. Dacă vom crede că avem un meci uşor, nu avem nici o şansă. Sper să fie mult mai bine la meciul cu Hermannstadt. S-a văzut oboseală la primele două meciuri. Acum venim acasă, cu un teren foarte bun, cu mai mult timp de recuperare, în care au putut să se odihnească şi jucătorii”.
De partea cealaltă, Liviu Ciubotariu a spus: „Va fi un joc foarte greu. Întâlnim U Craiova, echipă cu tradiție, cu jucători foarte buni, care anul trecut s-a bătut la titlu. Încercăm să scoatem maxim din acest joc. Ne dorim foarte tare să repetăm evoluția bună din meciul cu FCSB. E important să avem aceeași determinare. Un jucător suspendat, trei accidentați, care nu știu dacă pot fi refăcuți până la ora partidei de vineri, cu Universitatea. După ce au schimbat antrenorul, craiovenii au un alt stil de joc față de cel de pe vremea lui Papură. Ne așteptăm să fie un joc foarte disputat”.
CSU Craiova nu va conta pe Ofosu, accidentat, dar e posibil să debuteze Camara și Fedele în tricoul alb-albastru.

Politica