marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pact de neagresiune între Gigi Becali și Mihai Rotaru!

Evenimentul istoric a fost dezvăluit de patronul FCSB: cele două cluburi se au ca frații în mercato

Mihai Rotaru s-a săturat să liciteze cu Gigi Becali pentru jucători. Așa că i-a propus latifundiarului din Pipera ca FCSB și CSU să-și împartă perioadele de mercato. Drept bonus, după ce și-a întărit consistent lotul în ultimele două ferestre de transferuri, Rotaru i-a dat întâietate lui Gigi pentru mutările din această vară. Omul de afaceri din București și-a motivat mărinimia prin faptul că Becali e mai bătrân.
Dezvăluirea a fost făcută de patronul FCSB la Digi Sport Special: „Am convenit, am căzut la pace. El a făcut ce a făcut cu Viitorul, eu am făcut ce am făcut cu CFR. Da, recunosc, în meciul ăla m-am răzbunat. Mi-a zis omul (n.r. Mihai Rotaru), cu totul respectul, și chiar îl admir pentru asta: «Tu, că ești mai bătrân, te las pe tine să alegi primul, din respect. Apoi aleg eu. Ca să nu ne mai concurăm. De ce să ne mai concurăm? Prima perioadă alegi tu, a doua eu». A zis să încep eu. Consider că nu are rost să se mai răzbune acum”.
Pactul este, în mod firesc, favorabil pentru ambele tabere, întrucât fiind principalele forțe pe piața de transferuri, e de așteptat ca FCSB și CSU Craiova să nu mai liciteze de acum una împotriva celeilalte, astfel încât prețul de cumpărare al jucătorilor din Liga 1 să scadă simțitor.

Politica