Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Jandarmii vâlceni caută noi colegi: „Fă parte din structura de elită”

Publicat

pe

Jandarmeria Vâlcea a postat pe Facebook un anunț prin care încearcă să-i atragă pe tinerii dornici să intre în echipă: „Fii ACE și Global Elite în realitate! Acestea fiind spuse, îți spunem GL, HF! Ați înțeles?”, așa a început mesajul jandarmilor, după care a fost explicat.
Tinerii pot lăsa de o parte calculatoarele și jocurile virtuale în care eroul principal este un luptător de elită și primesc șansa să se lupte pentru un loc în rândul jandarmilor.

„Cu siguranță cei care au vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani cunosc însemnătatea acestor acronime. Curioși, am vrut și noi să înțelegem despre ce este vorba iar traducerea ar suna cam așa: Fii cel mai bun și fă parte din structura de elită! Succes! Și distracție plăcută!”, au precizat jandarmii.

Începând cu data de 15 februarie s-a dat startul înscrierilor pentru participarea la concursul de admitere în cadrul școlilor militare de subofițeri. Cei care își doresc o carieră militară în cadrul Jandarmeriei Române vor avea la dispoziție 400 de locuri.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.