vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ce a spus Ouzounidis: când vor fi apți Camara și Fedele!

Absență importantă în tabăra alb-albastră pentru meciul cu Hermannstadt.

La conferința de presă premergătoare meciului cu Hermannstadt, ce se va disputa vineri, Marinos Ouzounidis a avertizat jucătorii să nu-și ia de sus adversarul: „Toate meciurile sunt importante în finalul sezonului regular, ne aşteptăm să fie jocuri dificile, toată lumea e motivată, de aceea trebuie să fim concentraţi şi atenţi. Am văzut acest lucru şi în meciul nostru de data trecută şi în meciul adversarei noastre de vineri. Dacă credem că va fi un meci uşor, nu avem nicio şansă. Trebuie să ne gândim numai la următorul meci, nu la cele de la final. În ultima partidă nu am avut prea multă energie, s-a văzut oboseala, aşa că trebuia să marcăm repede, în repriza a doua n-am avut ocazii. Acum jucătorii sunt mai proaspeţi, sper să jucăm mai bine, fiindcă am avut timp de odihnă, de pregătire şi avem parte de un teren bun”.
Ouzounidis spune că jucătorii nou-sosiți nu sunt la potențial maxim: „Camara şi Fedele sunt jucători buni, ne vor ajuta, dar nu sunt 100% pentru a juca un meci întreg, trebuie să gestionăm atent situaţia lor. Pentru mine este important să joace echipa bine, nu neapărat un jucător anume. Este o mică problemă pentru antrenori, pentru că atunci când faci primul 11 trebuie să ţii cont de tinerii pe care-i foloseşti şi posturile pe care joacă aceştia. Pe Koljic îl aşteptăm săptămâna viitoare să se antreneze cu noi. Ofosu are o accidentare de durată, trebuie să avem grijă cu el”, a mai punctat Ouzounidis.
Așadar, în meciul cu Hermannstadt și în cele care vor urma, tehnicianul elen trebuie să gândească echipa fără Reagy Ofosu, cel care are o ruptură musculară și va absenta aproximativ o lună.

Politica