Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Simulare de incendiu la SJU Slatina

Publicat

pe

Pompierii din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Matei Basarab” al județului Olt, au desfășurat, miercuri, o simulare de incendiu în cadrul SJU Slatina.

Exercițiul a urmat un scenariu bine pus la punct, potrivit căruia se urmărește evacuarea în siguranță a personalului medical și al pacienților aflați la unul dintre etajele superioare ale spitalului.

,,La sosirea pompierilor, care s-au deplasat la locul evenimentului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o autospecială pentru victime multiple, etajul patru al clădirii era inundat cu fum. Din datele furnizate de personalul cu atribuții în organizarea intervenției pe locul de muncă, o persoană a fost surprinsă pe holul clădirii, posibil intoxicată cu fum. Au fost constituite sectoare de intervenție, concomitent cu căutarea și salvarea persoanei expuse la fum.

Principalele obiective ale exercițiului au fost: verificare modului de organizare a evacuării și a primei intervenții, de către personalul de pe locul de muncă, antrenarea personalului din serviciile profesioniste și a personalului de pe locul de muncă și verificarea traseelor și zonelor de amplasare a tehnicii de intervenție, în cazul producerii unui incendiu”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.