vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

,,Îndrăgostește-te românește”, de Dragobete!

Municipalitatea bălșeană organizează un concurs de muzică populară, la care elevii din școli și licee sunt invitați să participe și să creeze o atmosferă de sărbătoare.

Evenimentul, creat cu ocazia zilei de Dragobete,  va avea loc pe 24 februarie, începând cu ora 16:00, la sala ,,Paul Tudor” din incinta Primăriei Balș.

Concursul va fi desfășurat pe categorii de vârstă, în două secțiuni de participare – 9-13 ani, respectiv 14-18 ani. Totodată, va avea loc și o gală de premiere pentru cei mai talentați.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Condițiile de participare presupun:

-interpretarea unei melodii populare românești;

-ținuta: costum popular;

-negativul piesei să fie în format electronic, durata maximă 5 min;

-înscrierea se face prin unitățile de învățământ la care sunt înmatriculați participanții

În ceea ce privește perioada de înscriere, aceasta are loc între 17 și 22 februarie 2021 și se poate face la adresa de email [email protected] sau prin fax, la numărul 0249450145.

,,Juriul este alcătuit din personalități locale si județene și vor fi acordate premiile I, II si III, precum și mențiuni, la ambele categorii. Juriul va acorda Marele Premiu celui mai valoros concurent, indiferent de secțiunea la care participă.

Concursul va avea loc la sala ,,Paul Tudor” din Primăria Balș, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare specifice pentru prevenirea răspândirii CoVid-19 (purtarea măștii, distanțare, dezinfectarea mâinilor, verificarea temperaturii etc)”, au transmis reprezentanții Casei de Cultură din Balș.

Evenimentul ,,Indragosteste-te românește!” se va desfășura fără public, însă va fi transmis LIVE pe pagina oficială de Facebook a Primăriei orașului Balș, astfel încât să fie vizionat de oricine!

Politica