Conecteaza-te cu noi

Actualitate

,,Îndrăgostește-te românește”, de Dragobete!

Publicat

pe

Municipalitatea bălșeană organizează un concurs de muzică populară, la care elevii din școli și licee sunt invitați să participe și să creeze o atmosferă de sărbătoare.

Evenimentul, creat cu ocazia zilei de Dragobete,  va avea loc pe 24 februarie, începând cu ora 16:00, la sala ,,Paul Tudor” din incinta Primăriei Balș.

Concursul va fi desfășurat pe categorii de vârstă, în două secțiuni de participare – 9-13 ani, respectiv 14-18 ani. Totodată, va avea loc și o gală de premiere pentru cei mai talentați.

Condițiile de participare presupun:

-interpretarea unei melodii populare românești;

-ținuta: costum popular;

-negativul piesei să fie în format electronic, durata maximă 5 min;

-înscrierea se face prin unitățile de învățământ la care sunt înmatriculați participanții

În ceea ce privește perioada de înscriere, aceasta are loc între 17 și 22 februarie 2021 și se poate face la adresa de email cultura@primariabals.eu sau prin fax, la numărul 0249450145.

,,Juriul este alcătuit din personalități locale si județene și vor fi acordate premiile I, II si III, precum și mențiuni, la ambele categorii. Juriul va acorda Marele Premiu celui mai valoros concurent, indiferent de secțiunea la care participă.

Concursul va avea loc la sala ,,Paul Tudor” din Primăria Balș, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare specifice pentru prevenirea răspândirii CoVid-19 (purtarea măștii, distanțare, dezinfectarea mâinilor, verificarea temperaturii etc)”, au transmis reprezentanții Casei de Cultură din Balș.

Evenimentul ,,Indragosteste-te românește!” se va desfășura fără public, însă va fi transmis LIVE pe pagina oficială de Facebook a Primăriei orașului Balș, astfel încât să fie vizionat de oricine!

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.