Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Slătinenii vor beneficia de o nouă parcare

Publicat

pe

O parcare cu 64 de locuri urmează a fi construită în municipiul Slatina, pe strada Arcului din Slatina, în vecinătatea sediului Direcţiei Agricole Judeţene.

Inițial, proiectul prevedea 80 de locuri de parcare, însă locatarii din zonă au cerut ca aceasta să fie amplasată mai departe de blocuri. Potrivit reprezentanților Direcţiei de Administrare a Străzilor şi Iluminatului Public (DASIP), din subordinea Primăriei Slatina, lucrările de execuţie vor începe săptămâna viitoare, astfel încât slătinenii să beneficieze cât mai rapid de noi locuri de parcare, scrie gazetanoua.ro.

Investiția în cauză se ridică la suma de 421.000 lei, iar termenul de finalizare este de două luni, în funcţie de condiţiile meteo din perioada următoare.

„Defrişăm vegetaţia în zonă, iar săptămâna viitoare dăm drumul la lucrare. Proiectul a fost adjudecat încă de anul trecut, când a fost semnat contractul de execuţie şi au fost luate toate autorizaţiile. Este vorba despre 64 de noi locuri de parcare”, a declarat directorul DASIP, Claudiu Dascălu.

Nu este prima parcare administrația locală din Slatina o are în plan. Astfel că, pe strada Crişan, în faţa sălii de box a CS Alro, urmează se amenaja o altă parcare. Zilele acestea, constructorul va depune documentele necesare obţinerii autorizaţiei de construcţie.

foto: gazetanoua.ro

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.