vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Anca Dragu caută voluntari pentru echipa sa de comunicare: Tinerii trebuie să aibă posibilitatea de a căpăta experienţă

Preşedinta Senatului, Anca Dragu, anunţă că doreşte să includă în echipa sa de comunicare doi voluntari, tineri „creativi”, „perspicace”, CV-urile fiind aşteptate până pe 28 februarie, inclusiv.

„Eu şi colegii mei avem convingerea că tinerii trebuie să aibă posibilitatea de a căpăta experienţă în instituţiile statului. De aceea, căutăm doi voluntari care să facă parte din echipa noastră de comunicare într-un internship pe durata a 3 luni. Vrem alături de noi tineri care au încredere în ei şi în noi, care sunt creativi, perspicace, cărora le este firesc să lucreze în echipă şi care vorbesc fluent limba engleza, iar gramatica limbii noastre nu reprezintă un mister pentru ei. Trebuie precizat că spiritul de iniţiativa şi simţul umorului sunt foarte importante”, a anunţat Anca Dragu, pe Facebook.

Cerinţele enumerate sunt: absolvenţi de liceu, studenţi sau absolvenţi de program universitar licenţă; minimum 1 an experienţă de voluntariat; experienţă în project management reprezintă un plus, disponibilitate minim 20 de ore pe săptămână, utilizează cu uşurinţă platforme precum: Facebook, Instagram, Tweeter, Linked In, capacitate de analiză şi înţelegere a statisticilor conturilor de social media; să fie la curent cu trendurile din online şi să ştie să identifice oportunităţile de comunicare în mediul digital.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pe scurt, căutam doi digital savy. Până pe 28.02.2021, ora 23,59, aşteptăm (…) CV-ul însoţit de un scurt text în care te caracterizezi: cine eşti, ce crezi că ai învăţat până acum din experienţele tale şi ce planuri de viitor ai”, a precizat Dragu.

Politica