vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O bătrână de 88 de ani a fost externată din SJU Târgu Jiu şi lăsată în frig

O bătrână în vârstă de 88 de ani a ajuns, duminică dimineaţă, cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Aceasta a alunecat şi s-a lovit la o mână. Potrivit adevărul.ro, femeia a fost externată în aceeaşi zi fără ca rudele acesteia să fie anunţate.

Femeia a fost găsită zgribulită pe o bancă din faţa unităţii medicale de către un taximetrist. Bătrâna locuiește în comuna Roşia de Amaradia și încerca să găsească o soluție pentru a ajunge acasă. Taximetristul a făcut rost de numărul primarului din acea comună și i-a cerut să găsească o soluție pentru a o ajuta pe gorjeancă.

„Taximetristul a făcut un gest frumos şi s-a oferit să o aducă acasă. I-a părut rău că femeia era îngheţată şi nici nu ştia cum să ajungă acasă“, a spus pentru pandurul.ro primarul Liviu Cotojman.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 Fiul bătrânei spune că cine a scos-o pe femeie în frig trebuie să răspundă: „„Nu poţi să o scoţi afară pe frigul aceste ca pe câine. A fost consultată de doi medici şi nu are mâna ruptă. Puteau să mă contacteze şi veneam să o iau. Cine a scos-o afară din spital trebuie să răspundă“, a declarat bărbatul, conform adevărul.ro.

sursă foto: Adevarul

Politica