joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mama bebeluşului abandonat într-o scară de bloc din Râmnicu Vâlcea a fost găsită

O femeie de 35 de ani, din Râmnicu Vâlcea, este mama bebeluşului abandonat într-o scară de bloc din cartierul Ostroveni al municipiului.  Copilul a fost găsit de o tânără care locuia în blocul respectiv.

Femeia care și-a abandonat bebelușul zilele trecute este o fostă profesoară a unui liceu din Râmnicu Vâlcea. Ea se pare că ar fi născut singură în mașină, noaptea târziu. Pentru că soțul ei este violent și nu-și dorește copilul, femeii i-a fost teamă să meargă acasă. Ea și-a ținut nou – născutul ascuns în mașină și îl hrănea cum putea. În cele din urmă, văzând că nu are nicio altă alternativă, ea a decis să îl abandoneze în scara blocului, scrie gazetavalceana.ro.

Chiar dacă și-a abandonat bebelușul, aceasta știe ce înseamnă să fii mamă, pentru că, potrivit sursei citate, femeia mai are acasă doi copii de 12, respectiv trei ani.
Copilul se află în acest moment la Maternitatea Vâlcea și cel mai probabil va fi preluat de DGASPC Vâlcea până când anchetatorii vor ajunge la o concluzie, după o analiză psihiatrică a mamei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Imediat după ce a fost găsită în scara blocului, micuţa a fost dusă la spital: „Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Aceştia au solicitat intervenţia unui echipaj de la ambulanţă, nou-născutul fiind transportat la o unitate spitalicească. În urma evaluării medicale, s-a stabilit că este un nou-născut cu vârsta de aproximativ 5 zile, de sex feminin, fără leziuni traumatice vizibile, într-o stare generală bună”, preciza inițial purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea.

Politica