Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Rânca, sub nămeți. Mașinile turiștilor, căutate cu utilajele și cu lopețile

Publicat

pe

CNAIR a postat pe contul de Facebook o serie de imagini surprinse în această dimineață cu acțiunea de deszăpezire de la ieșirea de pe Transalpina (DN 67C), aproape de stațiunea de Rânca.

Îndepărtare de pe partea carosabilă a zăpezii viscolite noaptea trecută pe DN 67C, stațiunea Rânca, ieșirea spre Transalpina.

Autoturismele care au fost acoperite de zăpadă erau parcate pe marginea drumului, într-o parcare ce aparține proprietarilor de cabane din zonă”, se arată în postarea CNAIR.

Vântul a suflat cu putere în timpul nopții, iar viscolul a acoperit cu zăpadă toată zona, inclusiv mașinile turiștilor parcate pe marginea drumului.

Menționăm faptul că drumul de acces spre stațiune nu a fost afectat de viscol, circulația se desfășoară în condiții de carosabil curat și umed, izolat zăpadă 1-2 cm. Echipele de #deszăpezire ale #cnair, acționează permanent pe toate sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi pentru asigurarea condițiilor de circulație în #siguranță„, se mai arată în postarea de pe Facebook.

Foto: facebook/Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Continue Reading