joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PSD își încearcă, din nou, norocul de a reveni la putere: depune moțiune de cenzură

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, susține că PSD va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu și cel mai probabil propunerea de premier va rămâne Alexandru Rafila. 

„Când depunem moțiunea de cenzură, Doamne ajută să treacă. Dacă trece moțiunea, vom veni cu programul nostru de guvernare, nu avem nici o problemă să ne asumăm guvernarea. Până în acest moment, propunerea PSD pentru funcția de premier este Alexandru Rafila.
În acest moment, eu nu am o decizie luată cu colegii dacă mai mergem cu propunerea de guvern de uniune națională. Un exercițiu democratic sunt și alegerile anticipate”, a spus liderul PSD, potriivt Digi24.

Marcel Ciolacu a criticat actualul Guvern cu privire la lipsa bugetului, dar și a măsurilor impuse de Executiv și spune că partidul pe care îl conduce poate demonstra pe cifre că sunt bani. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Să ia proiectul de buget al PSD, e mult mai bun, că nu trebuie să taie de la oameni. Le demonstrăm pe cifre că sunt bani. Moțiunea de cenzură va fi depusă când începem să creionam o eventuală majoritate. Categoric vom depune moțiune de cenzură”, a mai spus Ciolacu. 

Politica