sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pensionarul care a primit la rapelul vaccinului anti COVID-19 un ser greşit nu are probleme

Bărbatul de 69 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care a primit greşit rapelul vaccinului anti COVID-19 de la Moderna, în condiţiile în care în prima fază a primit serul de la Pfizer, a vorbit despre starea lui și despre cum s-a putut întâmpla o astfel de eroare.

După ce autorităţile au dat de înțeles că bărbatul a intrat singur în cabinetul greșit de vaccinare, pensionarul spune că a întrebat-o pe asistenta medicală dacă serul este de la Pfizer şi i s-a răspuns afirmativ.

„Eu şi soţia ne-am prezentat la Centrul de vaccinare de la Stadionul Municipal. Ni s-au scanat cărţile de identitate şi s-au completat formularele pentru efectuarea rapelului. Era vorba de rapel pentru vaccinul Pfizer pentru data de 9 februarie. Eu am fost ajutat de către o persoană de acolo, neavând ochelari la mine. După completare formularelor, am fost invitat să iau loc în faţa cabinelor de vaccinare. După aproximativ un minut, am chemat de o persoană în cabina pe care scria «Moderna». Am intrat nedumerit şi, când s-a apropiat cu seringa, am întrebat dacă este Pfizer. Mi s-a spus că da. Mi s-a făcut vaccinul şi am fost invitat să aştept perioada de un sfert de oră într-o încăpere alăturată. Soţia a urmat după mine şi a fost chemată tot de către persoana de la Moderna. A reacţionat şi a spus că suntem la vaccin pentru Pfizer. «I-aţi făcut şi soţului?». La răspunsul afirmativ, a strigat după mine. Am fost întrebat dacă mi s-a făcut vaccin Moderna şi am spus că nu, pentru că am întrebat. De aici a urmat o întreagă discuţie“, a povestit gorjeanul, pentru adevărul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul spune că nu a avut probleme după vaccin: „Nu am avut vreo problemă deosebită. Am fost monitorizat de soţie. Medicul coordonator a spus că aşteaptă un răspuns de la Direcţia de Sănătate Publică Gorj cu privire la efectuarea a încă unui ser. Se poate verifica nivelul anticorpilor şi o să mă testez“, a declarat acesta, conform sursei citate.

Sursă foro: adevarul.ro

Politica