vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Șeful ISU, colonelul Dragomir, a avut COVID-19

Comandantul ISU Mehedinți, colonelul Florentin Dragomir, a anunțat că a fost bolnav de Covid-19 și tocmai din acest motiv a ales să se vaccineze ulterior. El a spus că în pofida faptului că avea anticorpi formați după vindecarea  de boală, a preferat să se vaccineze „din spirit civic”.
Pompierii din Mehedinți continuă să se vaccineze împotriva virusului SARS-CoV-2. Dintre aceștia un număr de 75 de pompieri au ales să se vaccineze, în cea de-a doua etapă națională de vaccinare. Odată cu ei s-a vaccinat și comandantul ISU Mehedinți, colonelul  Florentin Dragomir.
„Eu mă vaccinez! Am trecut prin boală, știu implicațiile ei… am și anticorpi… dar am decis astfel, deoarece acum este unul din momentele în care adevăratele caractere ies la suprafață, când trebuie să dăm dovadă de solidaritate, de responsabilitate și altruism… De gestul nostru au nevoie, mai mult decât noi, bunicii și părinții noștri, frații și surorile, prietenii și toți cei dragi nouă. Haideți să ne gândim în aceste momente dificile mai mult la ceilalți decât la noi! Respect decizia fiecăruia, însă în calitate de comandant și bun cetățean am vrut să dau un exemplu de camaraderie și spirit civic. Din respect!”, a declarat comandantul ISU Mehedinți, colonelul Florentin Dragomir.

Politica